top of page

Ervaringen van onze cliënten

Cliënten zijn altijd zeer gerustgesteld en positief over het proces en het eindresultaat dat ze dat ook graag met ons delen. Hieronder een greep uit de reacties die we hebben gekregen. 

Lia (69)

Ben onder de indruk door de persoonlijke, serieuze en professionele benadering bij een uiterst emotioneel onderwerp.
Heel knap dat je mij met dit onderwerp aan het denken hebt gezet.
Dank voor jullie prachtige dienstverlening.
Het geeft mij rust.

Elke en familie

Elke (42)

Wie doet dat nou?? Op je 42e, kerngezond, 4 jonge kinderen, eigen bedrijf, geen tijd om een legpuzzel te maken en dan wel een afspraak met Marije maken om je eigen begrafenis te regelen….

En oooooh wat was ik uiteindelijk stiekem toch bang om het te doen; ik zal t toch niet jinxen?? Factuur betaalt en moeders onder de bus…. Maar na 2 seconden was dat gevoel weg en wist ik waarom ik dit deed; uit liefde voor de mensen om mij heen.

Ik hoop van ganse harte dat het anderen ook is gegund, maar ik ben er stellig van overtuigd dat ik de ultieme hoofdprijs heb met de mensen die ik mijn familie mag noemen en de leden van mijn gezin. Zij zijn mij zo dierbaar! Uit liefde voor hen zou ik ook hun laatste dag willen aankleden en indelen zoals zij dat gewild zouden hebben. En andersom denk ik dus; Jongens doe het zo, dan ben ik harstikke gelukkig.

Dat ik bij hen de onzekerheid en de twijfel weg kan nemen over hoe ik mijn uitvaart wil geeft rust nu voor mij en hopelijk voor hen als het zover is (over 100 jaar!!). Een begrafenis komt niet dagelijks ter sprake, hooguit wat je niet wil. Dus op het moment dat het voor mij daar is; geen moeilijke beslissingen en geen discussies over wat ik wel of niet zou willen. Verschrikkelijk lijkt me dat; gevoed door emoties onenigheid over dingen waar we het nog nooit over hebben gehad. En nou dus ook niet meer hoeven, want het ligt al vast.

Dus genoeg tijd voor een borrel en een hoop gelach tijdens het regelen van mijn uitvaart. Nog steeds Spaans benauwd als ik er aan denk, maar zo opgelucht dat ik het zo makkelijk mogelijk kan maken voor ze.

 

Voorlopig ben ik nog van plan om heeeeeeel lang te gaan genieten van de liefde en het leven, maar check; dit heb ik alvast voor ze gefikst.

Zdenka (68)

Wij zijn ontzettend blij met de professionele hulp die wij hebben ontvangen van Scriptum Vitae.

Marije kwam met zoveel vragen en ideeën waar wij niet eerder bij stil hadden gestaan.

Echt tot in de puntjes hebben wij het kunnen aangeven, en dat geeft voor nu erg veel rust, zodat t.z.t het rouwproces kan aanvangen en niet het regelen van alles.

Ellie (64)

Soms vraag je jezelf af: hoe zal het gaan bij mijn afscheid? Weten mijn naasten wel hoe ik het wil? Als je het dan zelf wil regelen, kom je uit bij Scriptum Vitae. 

Met hen kun je alles rustig op een rijtje zetten. Wat je wilt, hoe je het wilt enz.. Daarna krijg je een document die de zorgen weghaalt voor je naasten. Daar staat precies beschreven hoe jij het wilt. Dus hoeven zij daar niet meer over na te denken en volledig bezig zijn met het afscheid.

Ik ben heel blij dat wij die stap hebben genomen. 

bottom of page