top of page

Zorg voor jezelf en je naasten

Als je geconfronteerd wordt met een terminale ziekte of je bewust bent van je eigen sterfelijkheid is het schrijven van je eigen afscheidsdocument een waardevolle manier om jouw wensen vast te leggen. Je wilt goed afscheid nemen van het leven en van de mensen waar je van houdt.

Bij Scriptum Vitae begrijpen we hoe moeilijk dit kan zijn en weten we hoeveel er bij komt kijken, wij zijn er voor jou.

Researching and Writing

Empathische benadering

Scriptum Vitae helpt, begeleidt, informeert, inspireert en documenteert jouw persoonlijke wensen voor je afscheid. Onze begeleiding gaat verder dan alleen het praktische aspect van documenteren; onze empathische benadering helpt bij het verwerken van je emoties. Je hoeft dit niet alleen te doen; samen werken we aan een afscheid dat jou voldoening schenkt. Marije helpt je door deze moeilijke periode, zodat je een afscheid kunt creëren dat authentiek en betekenisvol is en dat rust brengt aan jou en je dierbaren. Zij zullen de rouwperiode veel rustiger en waardevol ervaren.

Onze service

Je hebt meerdere persoonlijke gesprekken met Marije waarin zij ruim de tijd neemt om jou te leren kennen en je wensen omtrent jouw afscheid door te nemen en vast te leggen. Indien gewenst, kunnen partner en/of kinderen tijdens deze gesprekken aansluiten.

Het geheel wordt netjes beschreven in een prachtig dossier wat we naderhand persoonlijk bij je komen afgeven. Dit dossier is zeer geschikt om met familie, maar ook bijvoorbeeld met de notaris, te delen zodat zij op de hoogte zijn van jouw wensen.

Marije en Iris werken aan tafel
bottom of page